fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Kiezen welke wandbekleding geschikt is voor uw douche, is geen sinecure. Daarom staan de experten van SaniXL uit Brugge voor u klaar om u te helpen bij die keuze. Onze firma heeft jarenlange ervaring in de inrichting van keukens en badkamers. U heeft dus een betrouwbare partner aan uw zijde om knopen door te hakken en de badkamer of keuken van uw dromen samen te stellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Wandbekleding voor uw douche uitkiezen samen met een expert

Er bestaat tal van wandbekleding voor in uw douche en badkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Dumawall-badkamer. Het is een van de manieren om uw inloopdouche te betegelen. Het merk biedt watervaste kunststoftegels aan die u eenvoudig over de oude wandbekleding kunt plaatsen. U kunt ook kiezen voor een badkamer, afgewerkt in solid surface. Van dat duurzaam materiaal geniet u nog jarenlang.

Laat u bijstaan om de juiste wandbekleding uit te kiezen

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de wandbekleding voor in uw douche? Laat u dan bijstaan door de experten van SaniXL uit Brugge. Zit u met algemene vragen of vragen over specifieke diensten, zoals het laten ontwerpen van een kleine badkamer met bad en douche? Neem dan zeker contact op met ons team via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial