fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten / Juli & Augustus: Woe open - Zaterdag gesloten

De vraag naar naad- of voegloze douches wordt alsmaar groter. Vooral door het gemak in onderhoud is dit aan een sterke opmars bezig. Daarom bieden wij bij SaniXL uit Brugge met Solid Surface (beter bekend van het merk Corian) de ideale oplossing. Zo kunt u langer van uw badkamer genieten en is er minder onderhoud nodig.

Waarom voor Solid Surface kiezen in uw woning in Brugge?

Maar wat is Solid Surface en waarom kiest u best hiervoor? Solid Surface wordt veel gebruikt in de badkamer en de keuken. Dit komt doordat het materiaal hygiënisch, antibacterieel, kras-, UV-, vocht- en vlekbestendig en zeer duurzaam is. Solid Surface bestaat uit een mix tussen acryl en verschillende harsen. Ook wordt het materiaal in de massa gekleurd door middel van pigmenten.

Duurzame Solid Surface op maat

Verdere voordelen voor het aanleggen van Solid Surface in uw woning in de omgeving van Brugge is dat het een zacht en warm materiaal is met een hoge antislipwaarde. Dit maakt het geschikt voor de volledige badkamer (douches, muren, badomkasting, toiletbekleding, wastafels, baden,). Maar ook voor volgende zaken kan u Solid Surface toevoegen in uw ruimte in Brugge:

– Muurbekleding
– Het werkblad in de keuken
– Vensters
– Hotelkamers, balies en recepties

Producten zoals Aceton, Dissolvant en haarkleuringen, die al vaak in kapsalons gebruikt worden en al dagen introkken, kunnen naderhand verwijderd worden. Zelfs na jaren de Solid Surface te verwaarlozen en amper te onderhouden kunnen we in een handomdraai ze er als nieuw laten uitzien. Kortom, een topproduct dat u ook in uw keuken en badkamer kan laten plaatsen!

Kom nu langs in onze toonzaal

Solid Surface is dus overal toepasbaar en vooral zeer duurzaam. Gezien de mogelijkheden en de duurzaamheid van Solid Surface kost dit product iets meer dan de meeste andere producten. Op lange termijn is die meerprijs echter te verwaarlozen door de tal van voordelen die het biedt. Het is dan ook een investering in een materiaal waar u jaren plezier aan zal beleven. Bent u geïnteresseerd? Kom dan zeker langs in onze showroom in Brugge en laat een offerte op maat maken!

Wastafels

* De vrijhangende wastafels ogen erg strak omdat je geen sifon ziet en er slechts een beperkte opbouwhoogte is.

* De volledige lade ruimtes zijn ter beschikking omdat een sifonuitsparing niet nodig is.

Douchebakken

De Dzignstone Solid Surface douchebakken hebben altijd een matte look, een natuurlijke anti slip én zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Dit zowel in standaardmaten als maatwerk. Ze zijn verkrijgbaar met klassieke afvoer of met onze unieke ingebouwde I-Drain® sifon.

Een stijlvolle badkamer met Solid Surface wandpanelen van Dzignstone

Maak uw doucheopstelling compleet met onze prachtige collectie Solid Surface wandpanelen. Combineer eindeloos met verschillende kleuren en accessoires zoals een ingebouwde nis of een design zitje. Met onze solid connect techniek kunnen de panelen horizontaal verlijmd worden met een slechts minimaal zichtbare naad. Wat uw stijl ook is, we kunnen u gegarandeerd een gepaste oplossing bieden.

Voorzijde

Achterzijde

Naadloze Muren

Zoals u ziet op de foto’s ziet u amper de naden in de panelen. De foto’s werden getrokken op een goeie 30 a 40cm afstand. Vanaf 130cm breed lijmen we de panelen aan elkaar met Solid Connect en polieren daarna de volledige plaat zodat het resultaat er uit ziet als één geheel.

PREMIUM INSTALLER

Als één van de eerste in Belgïe is SaniXL na een grondige interne opleiding bij DZIGNSTONE  en door onze ervaring in badkamer renovatie Premium Installer geworden voor DZIGNSTONE. Dat houd in dat de fabrikant ons het vertrouwen heeft om hun materialen vakkundig en professioneel te plaatsen bij de eindklant. U mag er dus op rekenen dat u een top product koopt die ook vakkundig geplaatst word.

Ook voor uw klanten?
Bent u installateur en wenst u ook Solid Surface aan te bieden aan uw klanten maar ziet u de plaatsing niet zitten? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Wij doen de plaatsing voor u! Contacteer ons voor meer info!

Solid Surface van DZIGNSTONE

Onze Solid Surface is 100% Belgisch en alle gebruikte materialen zijn ook afkomstig uit Europa.

Heeft u interesse in dit top product, kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: https://dzignstone.com/ en kom zeker eens langs bij ons in de toonzaal. We helpen u graag verder.

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)

OPGELET! In Juli en
Augustus zijn
wij de zaterdag gesloten!
We zijn in de plaats de
woensdag open van 9.30 tot 17.30

Bouwverlof vanaf 21/07
tot en met 15/08

 

Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial