fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • [email protected]
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

SOLID SURFACE

De vraag naar naadloze of voeg loze douches word alsmaar groter. Vooral voor het gemak in onderhoud is dit aan een sterke opmars bezig. Solid Surface (beter gekend van het met Corian) is bied daar een ideale oplossing voor zodat u niet alleen langer van uw badkamer kan genieten, maar dat er ook minder onderhoud nodig is.

Maar wat is Solid Surface nu eigenlijk en waarom zou je hiervoor kiezen?

Solid Surface wordt veel gebruikt in de badkamer en de keuken. Dit komt doordat het materiaal hygiënisch, anti bacterieel en zeer duurzaam is. Solid Surface bestaat uit een mix tussen acryl en verschillende harsen. Ook word het materiaal in de massa gekleurd door middel van pigmenten.

Enkele belangrijke voordelen:

* 100% anti bacterieel
* Kras en UV bestendig
* Vocht en Vlekbestendig
* Zacht en warm materiaal
* Onderhoudsvriendelijk
* Hoge anti-slip waarde
* Naadloze (voegloze) douches mogelijk
* Alle maatwerk mogelijk
* Geschikt voor de volledige badkamer (muren, bad omkasting, toiletbekleding, wastafels, baden…)
* Belgische fabrikant

Toepassingen van Solid Surface:

Het mooie aan dit product is dat de toepassingen oneindig groot zijn. Zo is het mogelijk om Solid Surface te gebruiken voor of in:

* Douches
* Baden
* Wastafels
* Muurbekleding
* Keukenwerkblad
* Uitwerken van vensters
* Hotels
* Balies / recepties
* Bureau’s (door z’n 100% anti bacteriële functie ideaal bij bv dokters)
* Kapsalons (Aceton, Dissolvant, haarkleuringen, enz… dringen niet in de materie en kunnen ook na dagen inwerken verwijdert worden)
* Kasten

Solid Surface is dus overal toepasbaar en vooral zeer duurzaam. Zelfs na jaren de Solid Surface amper te onderhouden en te verwaarlozen kunnen we in een handomdraai ze er als nieuw laten uitzien. Kortom, een top product!

Prijzen:

Gezien de mogelijkheden en de duurzaamheid van Solid Surface kost dit product natuurlijk iets meer dan de meeste andere producten. Op lange termijn is die meerprijs echter te verwaarlozen door de tal van voordelen die het bied. Het is dan ook een investering in een materiaal waar je jaren plezier aan zal beleven!

Wastafels

* De vrijhangende wastafels ogen erg strak omdat je geen sifon ziet en er slechts een beperkte opbouwhoogte is.

* De volledige lade ruimtes zijn ter beschikking omdat een sifonuitsparing niet nodig is.

Douchebakken

De Dzignstone Solid Surface douchebakken hebben altijd een matte look, een natuurlijke anti slip én zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Dit zowel in standaardmaten als maatwerk. Ze zijn verkrijgbaar met klassieke afvoer of met onze unieke ingebouwde I-Drain® sifon.

Een stijlvolle badkamer met Solid Surface wandpanelen van Dzignstone

Maak uw doucheopstelling compleet met onze prachtige collectie Solid Surface wandpanelen. Combineer eindeloos met verschillende kleuren en accessoires zoals een ingebouwde nis of een design zitje. Met onze solid connect techniek kunnen de panelen horizontaal verlijmd worden met een slechts minimaal zichtbare naad. Wat uw stijl ook is, we kunnen u gegarandeerd een gepaste oplossing bieden.

Voorzijde

Achterzijde

Naadloze Muren

Zoals u ziet op de foto’s ziet u amper de naden in de panelen. De foto’s werden getrokken op een goeie 30 a 40cm afstand. Vanaf 130cm breed lijmen we de panelen aan elkaar met Solid Connect en polieren daarna de volledige plaat zodat het resultaat er uit ziet als één geheel.

PREMIUM INSTALLER

Als één van de eerste in Belgïe is SaniXL na een grondige interne opleiding bij DZIGNSTONE  en door onze ervaring in badkamer renovatie Premium Installer geworden voor DZIGNSTONE. Dat houd in dat de fabrikant ons het vertrouwen heeft om hun materialen vakkundig en professioneel te plaatsen bij de eindklant. U mag er dus op rekenen dat u een top product koopt die ook vakkundig geplaatst word.

Ook voor uw klanten?
Bent u installateur en wenst u ook Solid Surface aan te bieden aan uw klanten maar ziet u de plaatsing niet zitten? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Wij doen de plaatsing voor u! Contacteer ons voor meer info!

Solid Surface van DZIGNSTONE

Onze Solid Surface is 100% Belgisch en alle gebruikte materialen zijn ook afkomstig uit Europa.

Heeft u interesse in dit top product, kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant: https://dzignstone.com/ en kom zeker eens langs bij ons in de toonzaal. We helpen u graag verder.

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 4.997€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X