fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

SaniXL is zowel verdeler van COREtec vloeren als van Wicanders.

* COREtec: Gemaakt voor het echte leven!

Onze vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet. Uiteraard hebben alle COREtec®-vloeren een beperkte levenslange garantie voor thuisgebruik.

* Wicanders: Wicanders is dé grootste kurk producent ter wereld. Zij bieden verschillende mogelijkheden aan in kurk vloeren. Wij volgen enkel de zwevende vloeren en dus niet deze om te lijmen. Wicanders bied verschillende uitvoeringen aan:

– WISE (regidcore en 100% waterproof)
– HydroCork (100% waterproof)
– VinylComfort
– CorkComfort

Alle 3 de uitvoering hebben een vinyl toplaag, maar zoals de naam het al zelf verteld, word er een extra laag kurk toegevoegd (aantal lagen afhankelijk van de uitvoering).  Het grote voordeel van kurk zijn de geluidsdempende, isolerende en warm aanvoelende eigenschappen. Met z’n 6mm dikte is de vloer een ideale oplossing bij renovaties.

Het voordeel van beide merken is dat ze plaatsen zoals laminaat vloeren en je dus weinig gereedschap nodig hebt om de vloeren zelf te plaatsen. Plus een bijkomende meerwaarde t.o.v. laminaat is dat COREtec en Wicanders vloeren 100% waterproof zijn en dus ook in de badkamer kunnen geplaatst worden.

Hieronder vindt u meer uitleg over de verschillende vloeren.

Ter info: Alle vloeren kunnen ook besteld worden om zelf te plaatsen.

COREtec

Een verbazingwekkende stap in de sector zwevende vloeren, alle voordelen van kurk verpakt in een product van 6mm dik. De productlijn Hydrocork is een uitstekend product met aantrekkelijke en realistische dessins.

Coretec CERATOUCH

COREtec® Stone combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel, met het plaatsingsgemak van een COREtec® vloer. Keuze uit 24 verschillende kleuren en motieven.

Ontdek ze hier

The Authentics

COREtec Authentics

Deze collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen. Ontdek onze nieuwste Authentics by COREtec® collectie. Verkrijgbaar in 36 kleuren en motieven, waaronder ook visgraat motief.

Ontdek ze hier

Coretec is ideaal bij renovatie, zo hoeft u niet alle meubelen te verwijderen, maar zeker ook bij nieuwbouw en zelfs met vloerverwarming. Niet alleen de badkamer kan je ermee vloeren, maar ook de slaapkamers, gang, living en keuken. Gezien de vloeren 100% waterproof, kidproof en petproof zijn, hoef je je hier alvast nooit geen zorgen over te maken.

Bekijk alle info op de website van Coretec hier

HYDROCORK


CORKCOMFORT

Het inrichten van een modern interieur met stijl en persoonlijkheid begint met een mooie en expressieve vloer. Door verschillende vormen van natuurlijk kurk toe te passen en te combineren hebben onze professionals en trendsetters een unieke collectie ontworpen. Het interieur wordt op een nieuwe manier benaderd, in harmonie met de natuur en menselijke emoties.

De stijl, aantrekkingskracht en het raffinement van deze zuiver natuurlijke dessins maakt het mogelijk om een authentieke en karakteristieke sfeer te creëren.

Met het lijmloze Corkloc®-legsysteem legt u eenvoudig de planken tegen elkaar en klikt ze vast. Het is een snelle, veilige en schone oplossing. Verkrijgbaar met drie verschillende slijtvaste toplagen: WPS en WRT voor gebruik in woningen en HPS voor commerciële toepassingen.

De zwevende oplossing is verkrijgbaar in platen van 605x450mm en vloerdelen van 905x295mm of 1220x140mm.

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial