fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

SaniXL is een keukenwinkel uit Brugge die instaat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn een familiebedrijf waar u al meer dan 40 jaar een nieuwe keuken kan kopen en die deze keukens ook kan plaatsen in uw woning in Brugge. Wij beschikken dus over de nodige ervaring en inzicht om keukens in Brugge uniek en eigentijds te maken. Luxe afwerkingen op maat van de klant die betaalbaar zijn, daar staan wij voor. Voor de mooiste keukens in Brugge moet u bij ons zijn!

De keukenwinkel in Brugge die al uw wensen vervult

Denkt u eraan een nieuwe keuken te kopen en te laten plaatsen in uw woning in de omgeving van Brugge? Dan zit u goed bij ons! Kies zelf uw meubelen, kranen, tegels, keukenkasten en elektronische toestellen. Wij zorgen voor de plaatsing van uw ideale keuken en gebruiken daarvoor de meest moderne apparatuur. Wij zijn een unieke keukenwinkel uit Brugge waarvan na-service van keukens één van de sterkste troeven is.

Een keuken kopen bij SaniXL, wat kan u verwachten?

Bij SaniXL willen wij de keukens van de dromen van onze klanten uit Brugge realiseren. Daarom bieden wij honderden keuzes aan die op maat van uw wensen gemaakt kunnen worden. Kom langs in onze toonzaal en vertel onze ervaringsdeskundigen wat uw visie is. Vervolgens gaan zij aan de slag om u van deskundig advies te voorzien en maken zij een gratis ontwerp. Vervolgens plaatsen wij nieuwe keukens in woningen in de omgeving van Brugge.

Uw nieuwe keuken kan ook eenvoudig

Bij ons hoeft u niet meteen een volledig nieuwe keuken te kopen. In onze keukenwinkel in Brugge kunt u ook losse onderdelen en accessoires aankopen om uw keuken op te frissen en zo goed als volledig nieuw te maken. Zo verkopen wij losse keukenkasten, bouwen wij met veel plezier uw elektronische toestellen in en kunnen wij ook spoelbakken voorzien. Met het “Doe-Het-Zelf-concept met ondersteuning” bespaart u op de koop toe geld maar staan wij u wel bij tijdens de installatie van uw nieuwe keuken in Brugge.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe keuken? Spring dan binnen bij ons

Bent u geïnteresseerd in het kopen en plaatsen van een nieuwe keuken in Brugge? Spring dan zeker even binnen in onze ruime toonzaal in het industriepark ‘Blauwe Toren’ in Brugge. Onze experts verwelkomen u graag en voorzien u van de nodige informatie. Laat ons weten wat u voor ogen heeft en wij stellen gratis een offerte op voor u.

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial