fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten
badkamer-linea
Badkamermodel-lana

Uw badkamer en de renovatie door onze vakmensen uit Brugge

Wilt u voor uw badkamer een renovatie en dat in de omgeving van Brugge? Dan bent u bij SaniXL aan het juiste adres! De badkamer is meer en meer één van de belangrijkste plaatsen in huis om te relaxen. Daarom is het belangrijk dat u direct de juiste materialen op de juiste manier aanwendt voor uw badkamerrenovatie in Brugge. U kunt dan ook bij onze expert in onze toonzaal in Brugge terecht voor een totaalrenovatie van uw badkamer. U zegt ons wat u wenst voor uw badkamerrenovatie, en totaalrenovatie van uw badkamer onze experts uit Brugge doen de rest!

Voor uw badkamer een renovatie door onze experts uit Brugge

Wij voeren de badkamerrenovatie van uw woning in de omgeving van Brugge in een zo kort mogelijke tijd uit. Gemiddeld duurt een totaalrenovatie van een badkamer zo’n drietal weken (droogtijden inbegrepen) en wordt deze ook uitgevoerd door onze experts uit onze winkel in Brugge. Heeft u nog vragen over de totaalrenovatie van uw badkamer, kom zeker langs in onze showroom in Brugge!

Onze partners voor de renovatie van uw badkamer

Wij verdelen alle gekende merken zoals Geberit, Viega, Villeroy & Boch, Grohe, Hansa, Hansgrohe en vele anderen. Daarnaast verdelen wij als badkamerwinkel uit Brugge ook nog enkele huismerken voor de totaalrenovatie van uw badkamer. Enkele merken die we voeren zijn in België nog niet gekend en kopen wij ook rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor kunnen we de groothandel als tussenpersoon uitschakelen bij uw badkamerrenovatie in Brugge. Dit maakt het mogelijk voor ons om een zeer kwalitatief product aan zeer scherpe condities aan te bieden. Vraag naar onze condities tijdens een bezoek aan onze toonzaal en bekijk onze realisaties al even op onze Facebookpagina!

Waar wij verder voor zorgen bij de renovatie van uw badkamer te Brugge

Buiten het aanbieden van kwalitatieve producten, zorgen onze vakmensen uit Brugge ook voor de volgende dingen bij uw badkamerrenovatie:

– Afbraakwerken
– Het aanpassen van elektriciteit, sanitaire en centrale verwarming (indien nodig)
– Het plaatsen van nieuwe sanitaire toestellen, vloeren en faience (bekijk onze ruime collectie voor uw badkamerrenovatie in de toonzaal in Brugge)
– Het cementeren van de muren. Indien gewenst kunt u deze natuurlijk ook zelf plaatsen. Wij bieden gratis technische ondersteuning bij zelfplaatsing en de totaalrenovatie van uw badkamer in Brugge. (* vraag naar onze voorwaarden). Ook voor badkamermeubelen kan u bij ons terecht.

 

Bent u geïnteresseerd in een renovatie van uw badkamer? Neem dan snel contact op met ons!

Ziet u een badkamerrenovatie in uw woning in Brugge wel zitten? Dan kan u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom, wij zijn u graag van dienst. Onze vakmensen uit Brugge kunnen dan met u bekijken wat de opties zijn voor de totaalrenovatie van uw badkamer.

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial