fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Voor de renovatie van uw douchebak, kunt u bij ons terecht. SaniXL uit Brugge heeft al meer dan 40 jaar ervaring in keuken- en badkamerinrichtingen. Daaronder vallen ook renovaties van die ruimtes of delen ervan. Moeten er water-, gas-, of elektriciteitsleidingen verplaatst of aangepast worden? Ook dan kunt u rekenen op onze experten.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Een expert inschakelen voor de renovatie van uw douchebak

Als er schade is aan uw huidige douchebak of hij is gewoonweg versleten, dan kunt u uw douchebak laten renoveren door onze experten. We gaan altijd zorgvuldig en efficiënt te werk, zodat u niet te veel last heeft van de werkzaamheden. Door onze ruime ervaring in de sector, kunnen wij u bovendien aantrekkelijke prijzen voorstellen. Naast de renovatie van uw douchebak, kunt u bij ons ook terecht voor de totale renovatie van uw keuken.

Neem contact op met onze specialisten

De renovatie van uw douchebak is zo gebeurd als u ons bedrijf uit Brugge inschakelt. Heeft u vragen over onze werkwijze bij deze werkzaamheden of wilt u meer weten over onze badkamermeubels in het algemeen? Contacteer ons team dan via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be. Wij helpen u met alle plezier verder.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial