SaniXL: Uw Partner in Vakmanschap en Kwaliteit

Bij SaniXL hebben we een rijke geschiedenis die begon in 1985 als CULINAS nv., een gespecialiseerd keukenbedrijf opgericht door Yvan De Baere. Zijn passie voor vakmanschap en aandacht voor detail legden de basis voor hoogwaardige keukenoplossingen die zowel functioneel als esthetisch waren. Terwijl we groeiden, bouwden we onze reputatie op als een betrouwbare speler in de keukenindustrie.

Maar onze evolutie stopte daar niet. Met de toetreding van Nico De Baere, een specialist in sanitair en elektriciteit, breidden we onze focus uit. We werden SaniXL, een naam die onze ambitie en diversificatie weerspiegelde. Onder Nico's leiderschap zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de keuken- en sanitairindustrie, met een duidelijke focus op het leveren van hoogwaardige producten en diensten.

Wat maakt SaniXL uw betrouwbare partner?

  • Uitgebreide Diensten: We bieden zowel keuken- als sanitairdiensten, met een ongeëvenaarde aandacht voor vakmanschap en klanttevredenheid.

  • Klasse 2 Aannemer: We hebben een klasse 2-aannemersvergunning verkregen na volledige screening door de overheid, waardoor we zelfs overheidsopdrachten kunnen uitvoeren. Wat een garantie biedt aan zowel zakelijke als particuliere klanten dat we een gezond en betrouwbaar bedrijf zijn dat aan alle regels voldoet. Zo kom je als klant voor geen verrassingen te staan.

  • Particulieren en Installateurs: Of je nu een particuliere klant bent die op zoek is naar hoogwaardige sanitaire producten of een installateur die technisch advies, 3D-tekeningen en offerteondersteuning nodig heeft, we zijn er voor jou.

    Onder het gezamenlijke leiderschap van Yvan en Nico blijven we streven naar uitmuntendheid in zowel keukens als sanitair. Met SaniXL kies je voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor al je keuken- en sanitairbehoeften!

    #SaniXL #Keukens #Sanitair #Vakmanschap #Kwaliteit