GRATIS 3D-Ontwerp

Het creëren van een 3D ontwerp van je badkamer is van groot belang bij het plannen en realiseren van je droombadkamer. Bij SaniXL begrijpen we dit belang en bieden we onze klanten een gratis 3D ontwerpsservice. 


Met behulp van geavanceerde ontwerpsoftware kunnen we een gedetailleerd 3D model van je badkamer maken, waarbij we rekening houden met de afmetingen, indeling, verlichting en alle gewenste elementen. Dit stelt je in staat om een realistisch beeld te krijgen van hoe je nieuwe badkamer eruit zal zien nog voordat de daadwerkelijke verbouwing begint.

Een 3D ontwerp helpt je om betere beslissingen te nemen bij het kiezen van materialen, kleuren en accessoires. Het stelt je in staat om verschillende ontwerpmogelijkheden te verkennen en te visualiseren hoe elk detail in de ruimte past. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar helpt je ook om teleurstellingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Onze gratis 3D ontwerpsservice bij SaniXL stelt je in staat om je badkamerproject te plannen en te visualiseren met de hulp van onze ervaren ontwerpers. We luisteren naar je wensen en behoeften, en creëren een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw smaak en functionaliteitsvereisten.

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze gratis 3D ontwerpsservice bij SaniXL, zodat je een duidelijk beeld krijgt van je nieuwe badkamer en met vertrouwen aan je renovatieproject kunt beginnen.

Jouw droombadkamer

Heb je moeite met het starten van je badkamerproject en wil je liever professionele hulp bij het ontwerpen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Samen bespreken we jouw wensen en zetten deze direct om in een gratis 3D badkamerontwerp.

Het ontwerpen van een badkamer is geen alledaagse bezigheid. Weet je al precies welke interieurstijl je wilt en of je voor een bad of een ruime inloopdouche kiest? Daarnaast zijn er jaarlijks nieuwe badkamertrends die je kunt meenemen in jouw ontwerp. Bij ons kun je inspiratie opdoen en ontdekken welke stijl het beste bij jou past. Elk badkamerontwerp is maatwerk, omdat iedereen verschillende wensen heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos, en dit is goed te zien in de badkamers die we hebben opgeleverd bij onze tevreden klanten!

Een kleine badkamer?

Tips
Heb je een kleine badkamer die je gaat inrichten? Omdat je veel tijd doorbrengt in de badkamer, wil je deze ruimte natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten. Het inrichten van een kleine badkamer kan een uitdaging zijn, maar onze deskundige adviseurs zijn er om je te helpen.

Wil je zelf al wat voorbereidend werk doen? Met onze slimme ontwerptips kun je ervoor zorgen dat je badkamer groter lijkt. Als je graag advies wilt ontvangen over het inrichten van je kleine badkamer, nodigen we je uit om een afspraak te maken in een van onze winkels.

Onze adviseurs weten precies waar ze op moeten letten bij het maken van een badkamerontwerp voor een compacte ruimte. We staan klaar om je te begeleiden naar een functionele en stijlvolle badkamer, zelfs in beperkte ruimtes.