Wij zijn een firma gespecialiseerd in totale keuken -en badkamer inrichtingen en zijn met onze meer dan 35+ jaar ervaring in het vak en honderden tevreden klanten zeer goed gewapend om ook uw keuken en-/of badkamer tot een optimaal resultaat af te werken.

Wij bieden u de grootste keus in Belgie op het vlak van modellen en frontkleuren zodat er tal van combinaties mogelijk zijn (zo zijn bv. alla RAL-kleuren verkrijgbaar) en dit steeds met de hoogwaardigste kwaliteitsmaterialen die verkrijgbaar zijn.

De plaatsing, die altijd uitgevoerd wordt door onze vakkundige plaatsingsdienst, gebeurt altijd met de modernste gereedschappen om een zo perfecte en verzorgde afwerking mogelijk te maken. Alle maatwerk is op aanvraag verkrijgbaar en we beschikken over een eigen servicedienst.

Indien het nodig zou zijn om water, gas -en of elektriciteitsleidingen te plaatsen of aan te passen kunnen wij ook hiervoor instaan, we hebben namelijk onze eigen loodgieter en elektricien in dienst.

Bij deze nodigen wij u uit om eens een bezoek te brengen aan onze ruime toonzaal, zodat wij, indien u uw afmetingen of plan meebrengt, een mooie computer getekende perspectieftekening kunnen ontwerpen en een aangepaste offerte kunnen opstellen. Dit is natuurlijk steeds vrijblijvend.

Heb u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via email of telefonisch op het nummer 050/31.37.72

Het Culinas Team

Geregistreerd aannemer schrijnwerk
Geregistreerd aannemer elektriciteit
Geregistreerd aannemer sanitair en centrale verwarming
Geregistreerd aannemer gyproc
Erkend technicus gasvormige brandstoffen G