fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Van A tot Z renovatie

✔ Naast verkoop ook installatie

Droomt u van een gloednieuwe badkamer in uw woning in de omgeving van Brugge? Wij bij SaniXL garanderen u een perfecte afwerking op maat gemaakt. De badkamer is een plaats om te relaxen en dient dan ook voorzien te worden van de beste materialen. Enkele merken waarmee wij samenwerken zijn nog niet gekend in België, waardoor wij deze rechtstreeks aankopen bij de fabrikant. Zo verdwijnt de groothandelaar als tussenpersoon en dat voelt u aan uw portefeuille.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Een nieuwe badkamer op maat gemaakt in uw woning in Brugge

U kunt terecht bij ons voor een totale renovatie van uw badkamer. Ook  het plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen en unieke badkamermeubelen behoren tot onze expertise. Samen met onze experts wordt er een gratis 3D-ontwerp gemaakt, zodat u een helder beeld krijgt van hoe uw badkamer eruit zal zien. U vertelt ons wat uw wensen zijn, wij doen de rest voor uw nieuwe badkamer in Brugge!

Kom langs in onze showroom in Brugge!

Naast het aanbieden van kwalitatieve producten voeren wij ook uw afbraakwerken uit, passen wij uw sanitaire producten en elektriciteit aan en plaatsen wij vlotjes uw nieuwe sanitaire toestellen en vloeren. Ziet u uw nieuwe badkamer al helemaal voor u? Spring dan snel binnen in onze showroom in Brugge en ontdek ons ruime assortiment. Onze experts stellen met veel plezier een offerte op die bij u past.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial