fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Als uw kleine badkamer toe is aan renovatie, dan geven wij u graag advies op maat. SaniXL uit Brugge is namelijk uw badkamerspecialist en helpt klanten al meer dan 40 jaar bij de inrichting van badkamers en keukens. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment aan badkamermeubels en leveren wij maatwerk op aanvraag.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Advies rond uw kleine badkamer, die toe is aan renovatie

Door de renovatie van uw kleine badkamer verstandig aan te pakken, zal u in de toekomst geen last hebben van de beperkte ruimte. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat u elke centimeter in de ruimte optimaal benut. Kiezen voor een hoekbad is meteen een voorbeeld van hoe u plaats bespaart. Daarnaast zorgen veel natuurlijk licht, spiegels en lichtgekleurde meubels voor een ruimer gevoel. Als u over elk onderdeel goed nadenkt, is het zelfs mogelijk om een bad en een douche te plaatsen in uw kleine badkamer. De specialisten van SaniXL uit Brugge staan alvast klaar om advies te geven omtrent de indeling en renovatie van uw kleine badkamer.

Vraag raad aan onze experten voor een slimme renovatie

Weet u niet meteen hoe u de renovatie van uw kleine badkamer slim aanpakt? Vraag dan zeker raad aan de specialisten van onze badkamerwinkel uit Brugge. Heeft u algemene vragen of vragen over onze werkwijze? Contacteer ons dan vrijblijvend via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial