fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Heeft u een woning met een kleine badkamer, maar wenst u wel een bad en een douche of inloopdouche? Dan helpen de specialisten van SaniXL uit Brugge u graag verder. Door wat creatief na te denken over de indeling van de ruimte, zijn er veel dingen mogelijk. Ons bedrijf heeft bovendien al meer dan 40 jaar ervaring in totale keuken- en badkamerinrichtingen. Uw badkamerproject is dus in goede handen. Ontdek hieronder meer over het indelen van een kleine badkamer met bad en douche of inloopdouche.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Een kleine badkamer met bad en douche of inloopdouche laten ontwerpen

Wij begrijpen als geen ander dat u niet kunt kiezen tussen een bad en een douche. In een bad geniet u van heerlijke zenmomentjes. Een douche is dan weer handig als het wat sneller moet gaan. Maar, als de oppervlakte beperkt is, denkt u misschien dat beide plaatsen niet mogelijk is. Wij hebben goed nieuws: door uw badkamer slim in te delen, is dat wel mogelijk. Een van de opties is om een bad en een douche te combineren. Daarbij zorgt u ervoor dat uw bad van een badwand voorzien is. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoekbad, waardoor er extra plaats is voor een douche. Een andere optie is dan weer om te kiezen voor een compacte douche. U ziet het, er zijn mogelijkheden in overvloed. Vraag dus zeker advies aan de experten van onze badkamerwinkel in Brugge en laat hen uw kleine badkamer met bad en douche of inloopdouche ontwerpen.

Breng een bezoek aan onze showroom

U bent altijd welkom in onze showroom om inspiratie op te doen voor uw kleine badkamer met bad en douche of inloopdouche. Heeft u algemene vragen over ons bedrijf of wilt u meer weten over andere diensten, zoals de renovatie van uw douchebak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial