fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Vindt u dat het tijd is voor een totale keukenrenovatie en zoekt u daarvoor een expert? Dan staan wij voor u klaar. De keuken is vaak het centrale punt in het huis waar gezellig gekookt wordt, gezinsleden samenkomen en waar heerlijke gerechten geserveerd worden. Het is dan ook belangrijk om uw keuken gezellig te houden en te voorzien van de meest moderne apparatuur. Kies daarom voor een totale keukenrenovatie door SaniXL uit Brugge.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Een totale keukenrenovatie laten uitvoeren door specialisten

Een keuken slijt vaak sneller dan de rest van de woning. Een totale keukenrenovatie biedt tal van mogelijkheden om uw keuken weer op te frissen. Van kranen tot muurbekleding, tegels en het installeren van uw elektronische apparatuur: voor uw keukenrenovatie moet u bij SaniXL uit Brugge zijn. Wij verzorgen met plezier de renovatie van uw keuken van a tot z. In onze toonzaal in Brugge kunt u terecht voor advies en inspiratie.

Meer over de samenwerking met ons bedrijf

Wilt u samenwerken met ons bedrijf voor een totale keukenrenovatie? Dan bekijken onze experten graag samen met u enkele gratis 3D-ontwerpen. Zo kunnen onze vakmensen een vloer in solid surface leggen of een zachte kurklaminaat om een natuurlijke toets in de keuken te brengen. Wij plaatsen bovendien met veel kunde uw nieuwe keuken.

 

Doe een beroep op onze expertise

Bent u overtuigd om uw keuken te laten renoveren door een fijn familiebedrijf? Kom dan zeker langs in onze toonzaal en bespreek de mogelijkheden voor uw totale keukenrenovatie met onze ervaringsdeskundigen. U vertelt ons wat u wilt, wij zorgen voor de rest en garanderen u kwaliteit en luxe aan een betaalbare prijs. Bekijk zeker ook eens onze eerdere realisaties op onze Facebookpagina! Heeft u vragen over onze manier van werken of wilt u meer weten over onze andere diensten, zoals de renovatie van een kleine badkamer? Contacteer ons dan via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial