fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten
  • april

    18

    2020
  • 1831
  • 0

Je badkamer renoveren: waarom kiezen voor een professional?

Je badkamer renoveren: waarom kiezen voor een professional?

Je badkamer renoveren, kan soms een gigantisch beproeving zijn. Zeker voor mensen die hun oude badkamer in een volledig nieuw kleedje willen steken. Gelukkig kan je een beroep doen op een professional, zoals SaniXL, om alles in goede banen te leiden. Wat zijn de voordelen van een vakman in te huren?

1. Tijdswinst

Wie zelf zijn handen uit de mouwen steekt om zijn badkamer te vernieuwen, beschikt vaak niet over voldoende ervaring om alles tot in de puntjes af te werken Een onverwachte tegenslag is vaak voldoende om heel je renovatieproject lam te leggen.

Gelukkig telt ons land voldoende stielmensen die zo’n renovatieproject in goede banen kunnen leiden. Bedrijven, zoals SaniXL, werken met vaklui die als geen ander weten hoe ze je droombadkamer kunnen creëren.

Daarenboven beschikken professionals over voldoende ervaring die ze in jouw voordeel kunnen gebruiken. Zo wordt alles tot in de details afgewerkt en beschikken de medewerkers over al het nodige materiaal dat je als particulier niet altijd in huis hebt. Bovendien kan je ook nog eens sneller genieten van je nieuwe badkamer dan wanneer je die zelf renoveert. Kleine projecten worden bij SaniXL in ongeveer zeven dagen gerealiseerd. Bij grootschalige projecten kan je al na ongeveer drie weken genieten van een deugddoend bad in je splinternieuwe badkamer. Je kan hier de prijzen vergelijken.

2. Inspiratie opdoen

Wie iets nieuws wil, maar niet meteen weet wat, kan samen met een professional aan tafel zitten. Die heeft immers al voldoende badkamers in zijn of haar leven gezien om samen met jou enkele ideeën op papier te zetten. Zo kan de professional met ideeën op de proppen komen die je wel eens aangenaam kunnen verrassen.

Daarenboven kan de persoon die je badkamer komt plaatsen je ideeën wat bijsturen indien die bijvoorbeeld niet realistisch zijn. Zo vermijd je dat je op lange termijn voor onaangename verrassingen komt te staan.

3. Zeer eenvoudig te financieren

Voor veel mensen is de renovatie van een badkamer een zware investering. Sommigen wachten dan ook om hun badkamer een metamorfose te geven tot ze over voldoende kapitaal beschikken. Al is dat natuurlijk niet voor iedereen een optie. Soms is een renovatie dringend nodig.

Gelukkig kan je in dergelijke situaties een renovatielening afsluiten. Zo’n lening is veel goedkoper dan een persoonlijke lening, waar de rente kan oplopen tot 10 procent. Een vergelijking van TopCompare.be leert dat de rente van een renovatielening in de meeste gevallen schommelt rond 2,5 procent.

Hoe dan ook is het van cruciaal belang om alle beschikbare leningen te vergelijken. Op die manier kan je al snel honderden euro’s besparen op je krediet.

Je hoeft natuurlijk het volledig project niet te financieren met een renovatielening. Wie een spaarpotje heeft, kan het leenbedrag gevoelig verlagen om zo de maandelijkse aflossingen binnen de perken te houden.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Cancel reply
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial