fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Een inloopdouche met douchebak is een handige keuze. Onze badkamerwinkel uit Brugge biedt u een ruim assortiment aan douchebakken die geschikt zijn om te plaatsen in een inloopdouche. Verder kunt u bij SaniXL rekenen op een vakkundige begeleiding en ondersteuning bij de inrichting van uw badkamer en/of keuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Een inloopdouche met douchebak, een functionele keuze

Over smaken en kleuren valt niet te discussiëren. Toch kiezen mensen vaak voor een inloopdouche met douchebak eerder uit praktische overwegingen dan dat ze het de mooiste optie vinden. Het water kan via een douchebak namelijk eenvoudig weglopen via de afvoer. Als u meer het effect van een betegelde inloopdouche wilt bereiken, dan moet u zeker het aanbod aan lage douchebakken bekijken. Naast een ruime keuze aan materiaal, kunt u de experten van onze winkel in Brugge ook inschakelen voor de renovatie van uw douchebak.

Vraag advies aan onze experten

Weet u niet meteen of een inloopdouche met douchebak de beste keuze is? Of heeft u vragen over een bepaalde soort douchebak, zoals de solid surface douchebak? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. U bereikt ons via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be. Wij staan u graag te woord.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial