fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

SaniSelect - Dé Partner voor Badkamerspecialisten!

SaniSelect is dealer / importeur van tientallen A-merken die niet verkrijgbaar zijn bij andere groothandels. SaniSelect groothandel is leverancier voor de inkoop voor de bouw en design. Wij bieden gunstige voorwaarden, scherpe prijzen en snelle levertijden voor onze partners.

Heeft u interesse voor de inkoop van producten voor badkamer en sanitair, dan is SaniSelect groothandel een aantrekkelijke totaal oplossing. Van tegels tot toilet, bad, douchecabines, kranen.. alles wat u nodig heeft bij de bouw van de droombadkamer voor uw klant!

Ook voor Advies

U bent aannemer, of vormgever / stylist. Een nieuwe badkamer moet er komen voor uw klant. Dat is altijd binnen de grenzen van een bepaald aantal vierkante meter, een budget en stijl voorkeur.

Weet u het zelf niet? Niet op de hoogte van de nieuwste producten en mogelijkheden? Laat u dan adviseren door ons. Wij voorzien u dan van suggesties, beeld materiaal en prijzen zodat u goed voorbereid naar uw klant kunt gaan.

Onze 1200m² toonzaal staat tot uw beschikking!

Uw klant weet nog niet precies wat ze willen? Wellicht een goed idee om uw klant mee te nemen naar de showroom. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en adviseren volgens het budget van uw klant. Wij leveren dan de spullen direct aan u als installateur. U kunt ze dan meenemen in uw totaalplaatje voor de inkoop van materialen.

WIJ GAAN VERDER...!

OPMAAK OFFERTE

Wij begeleiden uw klanten en maken een vrijblijvende offerte op van de gekozen materialen. Indien gewenst berekenen wij zelfs de plaatsing!

3D ONTWERP

Wij bespreken samen met uw klant hun wensen en maken een prachtig 3D ontwerp van hun toekomstige badkamer.

ONDERSTEUNING & PLAATSING

Ondersteuning: Wij ondersteunen u waar nodig! Zowel op technisch vlak als op commercieel vlak staan wij aan uw zijde.
Plaatsing: Geen ervaring met het plaatsen van Solid Surface? Wij doen het voor u! Vraagt u klant naar dressings of maatwerkkasten? Wij plaatsen het voor u!

MAATWERK

Onze douchebakken en glaswanden zijn leverbaar in 2 à 3 weken. Ook maatwerk!

VRAAG ONZE CATALOGUS AAN:

Vraag onze catalogus aan via onderstaand formulier. Bezorg ons zeker uw naam, volledig adres en BTW nummer in onderstaand formulier of email: info@sanixl.be
OPGELET: Deze catalogus is ‘enkel voor installateurs’!
We sturen de cataloog zo snel mogelijk op.

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial