fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Dumawall is watervaste wandbekleding en is dus ideaal om te gebruiken in uw badkamer. Bij SaniXL uit Brugge vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw badkamer. Onze specialisten staan daarnaast klaar voor u om uw badkamer optimaal te komen afwerken. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector, mag u er zeker van zijn dat wij kwaliteit leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Dumawall gebruiken als wandbekleding in uw badkamer

Bij het inrichten van een badkamer, kiest u onder andere welke wandbekleding u wenst. Er zijn heel wat opties, zoals Dumawall en Mortex. Dumawall is waterbestendige wandbekleding met een eenvoudig installatiesysteem. Het materiaal heeft bovendien geen droogtijd nodig en u hoeft niet na te voegen. Kloppen de afmetingen niet volledig? Zaag het dan op maat met een normale zaag. U kunt uw wandbekleding van Dumawall ook makkelijk over de oude tegelmuur in uw badkamer kleven. Bekijk zeker ook onze douchebakken voor inloopdouches om uw badkamer volledig af te werken.

Werk uw badkamer in stijl af

Wilt u meer weten over de wandbekleding van Dumawall om uw badkamer stijlvol in te richten? Of heeft u vragen over de diensten van ons bedrijf uit Brugge in het algemeen? Neem dan gerust contact op met ons team via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial