fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

✔ Gratis 3D-ontwerpen

✔ Unieke ontwerpen

✔ Naast verkoop ook installatie

Wilt u uw douche afwerken met het materiaal Mortex? Dan kunt u bij SaniXL uit Brugge terecht. SaniXL is een onderdeel van GroepXL. Via die groep bieden wij u een totaalpakket aan als u wilt renoveren of verbouwen in verschillende ruimtes in uw woning. Door onze jarenlange ervaring, mag u er gerust van zijn dat de werken vlot en efficiënt verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Neem nu contact op
Badkamermodel-lana
badkamer-linea

Een aantal voordelen van een douche met wandbekleding in Mortex

Mortex is een waterdicht materiaal. Het is dus ideaal te gebruiken als wandbekleding in je douche. Bovendien bestaan Mortex-douchewanden uit één geheel. Daardoor kan het vuil niet in naden kruipen. Omdat Mortex een tijdloos materiaal is, is het geschikt in zowel nieuwbouwwoningen als in renovatiebadkamers. Het sterke materiaal zorgt verder voor een levendig effect door zijn kleurschakeringen en lichteffecten. Bij SaniXL uit Brugge vindt u niet alleen wandbekleding, maar ook douchebakken. Ontdek bijvoorbeeld hoe u een douchebak in composiet kunt combineren met Mortex-wandbekleding.

Spring eens binnen in onze toonzaal

Heeft u vragen over het plaatsen van een douche waarbij u Mortex als wandbekleding kiest? Of wilt u meer weten over onze andere diensten, zoals de renovatie van een kleine badkamer? Neem dan gerust contact op met ons via het nummer +32 50 31 37 72 of via het e-mailadres info@sanixl.be.

Benieuwd naar eerdere projecten ?

Bekijk hier onze realisaties
Wc en kastje
© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial