WE ZIJN ER OM TE HELPEN MET AL UW VRAGEN!

Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren 😉

Contact Formulier
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adres en Openingsuren
Openingsuren:
Maandag: 9u - 17:30u
Dinsdag: 9u - 17:30u
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 9u - 17:30u
Vrijdag: 9u - 17:30u
Zaterdag: 10u - 17u
Zondag: Gesloten
Telkens doorlopend open

Juli & Augustus: Open op woensdag, gesloten op zaterdag en zondag

Klanten aan het woord...


"Bij SaniXL badkamers krijg je: - Een recente toonzaal die je zo op ideeën brengt - Veel bruikbare adviezen en tips voor je nieuwe badkamer - Ruime hulp bij het kiezen: nuttig, want de meesten onder ons weten van deze zaken niet veel af - Een eerlijke prijs, tot in de puntjes gedetailleerd - Een haarfijne afwerking van je badkamer - Altijd netjes verzorgd werk, met veel overleg gedaan - De service is positief-joviaal, men werkt er op mensenmaat en toch volgens de modernste technieken, elke vraag kàn, alles is bespreekbaar!"


"Hallo Nico We zijn zeer tevreden over onze badkamer en Wc dat jullie bij ons gedaan hebben. Alles is goed verlopen, zonder problemen en volgens de afgesproken termijn, Contact met de zaakvoerder: heel goed! - Goede en gedetailleerde offertes. Ook onze felicitaties naar uw werknemers voor hun professionele competentie. En zeker ook voor de vloerder Ivan en zijn werknemer ." C. Carlos (Blankenberge)


"Na 1 maand hard werk, uiteindelijk een prachtige badkamer als resultaat! Heel tevreden over de werkzaamheden! Voor diegenen die op zoek gaan naar een badkamer? 1 adres SaniXL (Industriezone de blauwe toren) Gr Philip..."