Complete badkamer, inclusief montage!

Genieten van een compleet afgewerkte badkamer

Is jouw badkamer toe aan vernieuwing, maar zie je er tegenop om het zelf te monteren? Geen zorgen, wij nemen de montage voor onze rekening! Bij SaniXL hechten we namelijk veel waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Met onze service voor een nieuwe badkamer inclusief montage (BMS) hoef je je nergens meer druk over te maken.

We helpen je niet alleen bij het samenstellen van jouw droom badkamer, maar we leveren ook de complete badkamer bij jou thuis en verzorgen de montage als je dat wenst. Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken. Onze ervaren montageteams zorgen ervoor dat jouw nieuwe badkamer werkelijkheid wordt. Alles wordt geregeld, zodat het ook daadwerkelijk af is.

Je hebt jouw nieuwe badkamer, inclusief montage, uitgezocht en samengesteld. 

* Wij bieden je een gratis 3D-ontwerp, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

* Maak je geen zorgen over de levering van het sanitair, want dat wordt kosteloos bij jou thuis afgeleverd als u kiest voor BMS. Nu rest alleen nog de montage.

* Het monteren van een badkamer vereist vakmanschap en neemt veel tijd in beslag. Daarom is het verstandig om de montage over te laten aan ervaren professionals.

Wij werken met betrouwbare monteurs met jarenlange expertise. Zij verzorgen niet alleen de badkamerinstallatie, maar kunnen ook leidingen verleggen en elektrische aansluitingen verzorgen.

Het traject werkt als volgt:

De eerste stap in het proces is het selecteren van een nieuwe badkamer. Naast het kiezen van het sanitair, speelt de montage ook een cruciale rol in de renovatie. Om je een duidelijk beeld te geven van het proces, worden hieronder de 4 stappen van het montageproces beschreven.

  • Stap 1: Gratis 3D Ontwerp
  • Stap 2: De badkamer samenstellen
  • Stap 3: Inmeten van de badkamer
  • Stap 4: De montage van de badkamer

Stap 1: Gratis 3D Ontwerp

Je hebt de knoop doorgehakt: de badkamer moet vernieuwd worden, of misschien heb je een nieuwbouwwoning gekocht waar een nieuwe badkamer geïnstalleerd moet worden. Maak een afspraak met ons en bespreek je wensen met een van onze adviseurs. Op basis van deze wensen zal de adviseur een kosteloos 3D-ontwerp en offerte maken van jouw nieuwe badkamer.

Stap 2: De badkamer samenstellen

Samen zullen we de winkel doorgaan om de benodigde items voor jouw badkamer te selecteren, waarbij het 3D-ontwerp uiteraard als leidraad dient. We zullen samen de kleuren van het badmeubel kiezen, de mooiste tegels of alternatieve wandbekleding uitkiezen en de accessoires selecteren die jouw badkamer helemaal compleet maken.

Stap 3: Inmeten van de badkamer

Nadat alle items zijn gekozen, stellen we een prijsopgave op, inclusief een schatting voor eventuele montagewerkzaamheden. Aangezien dit niet op afstand kan worden beoordeeld, is het belangrijk dat we de ruimte eerst goed  opmeten. We willen de exacte afmetingen kennen en de locatie van de leidingen bepalen. Een badkamerrenovatie is geen alledaagse klus, dus het plan moet goed doordacht zijn.

Stap 4: De montage van de badkamer

Nadat de uzelf of wij de metingen hebben verricht, stellen we een gedetailleerde lijst op van alle werkzaamheden. Op deze manier heb je een helder overzicht van wat er precies gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je volledige badkamer, inclusief sloop en montage, door ons te laten realiseren. We zullen samen de volledige offerte bespreken. Zodra alles duidelijk is en de prijs naar tevredenheid is, plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan!

Bij SaniXL is een badkamer inclusief montage vanzelfsprekend. Ons concept staat bekend om de complete dienstverlening, waarbij we badkamers niet alleen samenstellen en leveren, maar ook de montage en installatie verzorgen.

Talloze tevreden klanten hebben al geprofiteerd van dit concept. Door te kiezen voor een badkamer inclusief montage bij SaniXL bespaar je veel tijd, moeite, stress en geregel. Onze adviseurs helpen je efficiënt bij het uitzoeken van een complete badkamer, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere zaken zoals het selecteren van badkameraccessoires en het opdoen van inspiratie.

Wij begrijpen dat jij je wilt concentreren op het eindresultaat en volop wilt genieten van je nieuwe badkamer. Terwijl wij de badkamer installeren, kun jij je al bezighouden met de inrichting ervan. Op die manier hoef jij je geen zorgen meer te maken over het hele proces. Wie wil dat nu niet?

Badkamerspecialisten

Onderschat het niet, er zijn veel gespecialiseerde taken betrokken bij het monteren van je badkamer. In veel gevallen moeten er nieuwe leidingen worden gelegd om de nieuwe indeling van je badkamer mogelijk te maken. De oude tegels moeten worden verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe, zorgvuldig gekozen tegels. Ook moeten de nieuwe meubels worden geïnstalleerd. Het is dus absoluut een tijdrovend proces! Onze deskundige adviseurs en professionele monteurs hebben hier alle ervaring mee en zijn vaak veel handiger en sneller in het uitvoeren van deze taken. Als je ons je badkamer laat monteren, hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Alles is in goede handen!

Wat kost de montage?

De kostprijs voor de montage van een badkamer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat badkamerinstallatie een complex proces is dat vakmanschap en expertise vereist. Hier zijn enkele aspecten die de kostprijs kunnen beïnvloeden:

 Omvang van het project: De grootte en complexiteit van de badkamer hebben een directe invloed op de kosten. Een kleine badkamer met eenvoudige indeling zal doorgaans minder arbeid en materialen vereisen dan een grote badkamer met complexe indelingen.

 Materialen en afwerking: De keuze van materialen, zoals tegels, sanitair, meubels en accessoires, kan een aanzienlijke invloed hebben op de totale kostprijs. Luxe materialen en hoogwaardige afwerkingen zullen de prijs doen stijgen.

 Leidingwerk en elektriciteit: Als er wijzigingen of aanpassingen moeten worden aangebracht in het leidingwerk, zoals het verplaatsen van de water- en afvoerleidingen, of als er elektrische installaties moeten worden gedaan, zal dit de kosten verhogen.

 Werkuren: De arbeidskosten voor het inhuren van professionele monteurs zijn ook een belangrijk onderdeel van de totale kostprijs. 

 Voorbereidend werk: Als er sloopwerkzaamheden nodig zijn om de oude badkamer te verwijderen of als er voorbereidend werk nodig is, zoals het egaliseren van de vloer of het herstellen van muren, zal dit extra kosten met zich meebrengen.

BTW 6% of 21%: Soms lijkt het goedkoper om alles zelf te uit te voeren, hou er echter rekening mee dat je 21% BTW betaald bij zelfplaatsing, terwijl je slechts 6% betaald als je het door een badkamerspecialist laat uitvoeren. Toch een verschil van 15% op je volledige badkamer. Dit bedrag kan ook aardig oplopen.

 Om een nauwkeurige schatting van de kostprijs te krijgen, kunnen we in onze toonzaal de specifieke details van jouw project beoordelen en een gedetailleerde prijsopgave op maat verstrekken.

Het is belangrijk om duidelijk te communiceren over jouw wensen, budget en eventuele speciale vereisten, zodat de offertes zo nauwkeurig mogelijk zijn. Onthoud dat het investeren in een professionele badkamerinstallatie de moeite waard kan zijn, aangezien dit zorgt voor hoogwaardig vakmanschap, duurzaamheid en gemoedsrust.