fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • [email protected]
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten

De badkamerwinkel uit Brugge waar betaalbare kwaliteit voorop staat

SaniXL is een badkamerwinkel die in Brugge gevestigd is en al jaren van deskundigheid en ervaring op de teller heeft staan. Onze sanitairwinkel uit Brugge baseert zich op vier pilaren: deskundig advies gegeven door onze ervaren werknemers, een gratis ontwerp dat u samen opstelt met de deskundige, 100% betaalbare kwaliteit afgestemd op uw budget en professionele montage met de meest moderne toestellen.

Deskundig advies

Door onze jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment, is SaniXL de badkamerwinkel uit Brugge die u als geen ander van deskundig advies over uw sanitair kan voorzien.

Gratis ontwerp

Door een gratis 3D-ontwerp te maken, krijgt u een helder beeld van uw nieuwe droombadkamer of -keuken.

100% Betaalbare Kwaliteit

Wij gebruiken enkel de meest kwalitatieve materialen rechtstreeks van de fabrikant. Daardoor kunnen we scherpere prijzen hanteren.

Professionele montage

Wij installeren – indien u dit wenst – zelf uw keuken en/of badkamer van A tot Z, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Een badkamerwinkel uit Brugge met expertise en ervaring

Bij SaniXL kan u terecht voor alle vragen in verband met sanitair in de badkamer en de keuken. Onze showroom is gevestigd in Brugge en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve materialen en verschillende modellen. Wij verzorgen niet alleen de toestellen, maar zorgen er ook voor dat alles op een deskundige manier geïnstalleerd wordt. Wij willen u helpen om uw droomkeuken of – badkamer te realiseren.

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle sanitaire voorzieningen? Kom dan langs in onze toonzaal in Brugge!

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle sanitaire voorzieningen die toch betaalbaar zijn en op maat gemaakt zijn? Dan helpen wij bij SaniXL, de badkamerwinkel in Brugge, u graag verder! Deskundigheid, professionaliteit en ervaring zijn onze grootste troeven. Wij willen dat u een goed gevoel krijgt bij uw nieuwe keuken of badkamer. Klinkt dit als muziek in uw oren? Breng onze badkamerwinkel in Brugge dan zeker een bezoekje!

ONZE DIENSTEN

Met meer dan 35 jaar ervaring in de keuken sector en 20 jaar met het renoveren van totale badkamers, huizen en appartementen mag u er van op aan dat wij de nodige technische kennis en ervaring bezitten om ook uw project tot een goed einde te brengen. Kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking zijn dan ook onze top prioriteiten!

ENKELE PROJECTEN

Hier zijn enkele van de vele projecten die we hebben uitgevoerd. U kan ook steeds terecht op onze facebook pagina om al onze projecten te bekijken. Klik op de link hieronder.

ONTDEK AL ONZE PROJECTEN OP ONZE FACEBOOK PAGINA

WIE ZIJN WIJ?

Wij bieden professionele renovatie en installatie diensten aan met de focus op klanten tevredenheid, kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking. Onze projecten worden uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen die werken volgens ‘de regels der kunst’.

MEER DAN 40 JAAR ERVARING - 2de GENERATIE FAMILIEBEDRIJF

Wij combineren kwalitatief vakmanschap, met een sterke technische kennis en aantrekkelijke prijzen om u diensten aan te bieden van ongeziene kwaliteit.
Onze +40 jaar ervaring in de bouw zorgen ervoor dat we ieder project moeiteloos aankunnen.

DE BESTE MATERIALEN

Echte vakmanschap kan enkel uitgevoerd worden door gebruik te maken van de beste materialen. Daarom zijn zowel de gebruikte installatiematerialen als het gereedschap, van de beste kwaliteit. Goed materiaal is tenslotte al de helft van het werk!

PROFESSIONEEL ADVIES

Jarenlange ervaring en doorgedreven technische kennis van ons vakgebied onderscheiden ons van de andere bedrijven. Wij informeren en adviseren u over de vele mogelijkheden van het renoveren. Wij zoeken steeds de beste en goedkoopste oplossing, zelfs al verliezen we daardoor de verkoop. Eerlijkheid duurt het langst!

ONS AANBOD

Wij bieden totaal renovatie aan van volledige huizen en appartementen, maar zijn ook gespecialiseerd in keukens en badkamers. Wij kunnen u een ruim gamma tonen in keukens, badkamermeubelen, kranen, douches, baden, vloer -en wandtegels,… Kortom, één adres en dus ook één aanspreekpunt voor uw totale renovatie.

ONZE GARANTIES

Wij garanderen een perfecte afwerking volgens uw wensen en eisen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ook na de volledige betaling stoppen wij niet. Na-service is daarom één van onze sterkste troeven.

ONZE DIENSTEN

U kunt bij ons terecht voor sanitair, elektriciteit, centrale verwarming op gas, keukens, badkamers, bticino domotica, Decoproyec spuitkurk, laminaat vloeren -en plafonds, HydroCork, Kurk laminaat vloeren, keramische vloer -en wandtegels, gyproc muren -en wanden, aluminium plafond, spanplafond,…

  • "Na 1 maand hard werk, uiteindelijk een prachtige badkamer als resultaat! Heel tevreden over de werkzaamheden! Voor diegenen die op zoek gaan naar een badkamer? 1 adres SaniXL (Industriezone de blauwe toren) Gr Philip..."

    Philip
  • "Hallo Nico We zijn zeer tevreden over onze badkamer en Wc dat jullie bij ons gedaan hebben. Alles is goed verlopen, zonder problemen en volgens de afgesproken termijn, Contact met de zaakvoerder: heel goed! - Goede en gedetailleerde offertes. Ook onze felicitaties naar uw werknemer voor zijn professionele competentie. En zeker ook voor de vloerder Ivan en zijn werknemer ."

    C. Carlos (Blankenberge)
  • "Bij SaniXL badkamers krijg je: - Een recente toonzaal die je zo op ideeën brengt - Veel bruikbare adviezen en tips voor je nieuwe badkamer - Ruime hulp bij het kiezen: nuttig, want de meesten onder ons weten van deze zaken niet veel af - Een eerlijke prijs, tot in de puntjes gedetailleerd - Een haarfijne afwerking van je badkamer - Altijd netjes verzorgd werk, met veel overleg gedaan - De service is positief-joviaal, men werkt er op mensenmaat en toch volgens de modernste technieken, elke vraag kàn, alles is bespreekbaar!"

ONZE MERKEN

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)
Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 4.997€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X