fbpx
  • +32 50 31 37 72
  • info@sanixl.be
  • Ma, Di, Don & Vrij: 9.30 - 17.30 / Za: 10 - 17 - Woe & Zon: Gesloten / Juli & Augustus: Woe open - Zaterdag gesloten

Met meer dan 35 jaar ervaring in de keukensector en 20 jaar in het renoveren van badkamers, huizen en appartementen, mag u ervan uitgaan dat wij de nodige technische kennis en ervaring bezitten om ook uw project tot een goed einde te brengen. Kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking zijn dan ook dé prioriteiten van onze badkamerwinkel in de buurt van Brugge!

ENKELE PROJECTEN

Hieronder vindt u enkele van de vele projecten die wij realiseerden. U kunt ook terecht op de Facebookpagina van onze badkamerwinkel in de buurt van Brugge om al onze projecten te bekijken. Klik op een link hieronder.

ONTDEK AL ONZE PROJECTEN OP ONZE FACEBOOK PAGINA

WIE ZIJN WIJ?

Als badkamerwinkel in de buurt van Brugge, bieden wij professionele renovatie- en installatiediensten aan met de focus op klantentevredenheid, kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking. Onze projecten worden uitgevoerd door gekwalificeerde vakmensen die werken volgens ‘de regels der kunst’.

MEER DAN 40 JAAR ERVARING - 2de GENERATIE FAMILIEBEDRIJF

Wij combineren kwalitatief vakmanschap, met een sterke technische kennis en aantrekkelijke prijzen om u diensten aan te bieden van ongeziene kwaliteit.
Onze +40 jaar ervaring in de bouw zorgen ervoor dat we ieder project moeiteloos aankunnen.

DE BESTE MATERIALEN

Echte vakmanschap kan enkel uitgevoerd worden door gebruik te maken van de beste materialen. Daarom zijn zowel de gebruikte installatiematerialen als het gereedschap, van de beste kwaliteit. Goed materiaal is tenslotte al de helft van het werk!

PROFESSIONEEL ADVIES

Jarenlange ervaring en doorgedreven technische kennis van ons vakgebied onderscheiden ons van de andere bedrijven. Wij informeren en adviseren u over de vele mogelijkheden van het renoveren. Wij zoeken steeds de beste en goedkoopste oplossing, zelfs al verliezen we daardoor de verkoop. Eerlijkheid duurt het langst!

ONS AANBOD

Onze badkamerwinkel in de buurt van Brugge biedt totaalrenovaties aan van volledige huizen en appartementen, maar met specialisaties in keukens en badkamers. Wij beschikken over een ruim gamma aan keukens, badkamermeubelen, kranen, douches, baden, vloer -en wandtegels,… Kortom, één adres en dus ook één aanspreekpunt voor uw totale renovatie.

Spring binnen in onze toonzaal

U bent altijd welkom in onze badkamerwinkel in de buurt van Brugge om inspiratie op te doen of advies te vragen aan onze experten. Heeft u nu al vragen over onze diensten of wilt u meer weten over bepaalde materialen waar wij mee werken, zoals Dumawall, Muro en Solid Surface? Dan kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.

ONZE GARANTIES

Wij garanderen een perfecte afwerking volgens uw wensen en eisen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ook na de volledige betaling stoppen wij niet. Na-service is daarom één van onze sterkste troeven.

ONZE DIENSTEN

U kunt bij ons terecht voor sanitair, elektriciteit, centrale verwarming op gas, keukens, badkamers, bticino domotica, Decoproyec spuitkurk, laminaat vloeren -en plafonds, HydroCork, Kurk laminaat vloeren, keramische vloer -en wandtegels, gyproc muren -en wanden, aluminium plafond, spanplafond,…

  • "Na 1 maand hard werk, uiteindelijk een prachtige badkamer als resultaat! Heel tevreden over de werkzaamheden! Voor diegenen die op zoek gaan naar een badkamer? 1 adres SaniXL (Industriezone de blauwe toren) Gr Philip..."

    Philip
  • "Hallo Nico We zijn zeer tevreden over onze badkamer en Wc dat jullie bij ons gedaan hebben. Alles is goed verlopen, zonder problemen en volgens de afgesproken termijn, Contact met de zaakvoerder: heel goed! - Goede en gedetailleerde offertes. Ook onze felicitaties naar uw werknemer voor zijn professionele competentie. En zeker ook voor de vloerder Ivan en zijn werknemer ."

    C. Carlos (Blankenberge)
  • "Bij SaniXL badkamers krijg je: - Een recente toonzaal die je zo op ideeën brengt - Veel bruikbare adviezen en tips voor je nieuwe badkamer - Ruime hulp bij het kiezen: nuttig, want de meesten onder ons weten van deze zaken niet veel af - Een eerlijke prijs, tot in de puntjes gedetailleerd - Een haarfijne afwerking van je badkamer - Altijd netjes verzorgd werk, met veel overleg gedaan - De service is positief-joviaal, men werkt er op mensenmaat en toch volgens de modernste technieken, elke vraag kàn, alles is bespreekbaar!"

ONZE MERKEN

© Copyright 2016 - 2020 SaniXL by CULINAS nv. (Groep XL)

OPGELET! In Juli en
Augustus zijn
wij de zaterdag gesloten!
We zijn in de plaats de
woensdag open van 9.30 tot 17.30

Bouwverlof vanaf 21/07
tot en met 15/08

 

Send message via your Messenger App

Van BAD naar DOUCHE in 48u?   Dat kan al voor 5.497€ ex BTW - Ontdek het hier: VanBadnaarDouche.be

X
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial